Completnet Logo

Vi har udadarbejdet en series opsætningguider med udgangspunkt i hvilken software vi selv benytter som som klienterprogrammer op mod vores servere. Serien er suppleret med yderligere guider over almindelige klienter, og dækker tilsammen størstedelen af de klienterprogrammer vores kunder benytter.
Skulle der alligeve være problemer at med opsætning af en klientprogram der ikke er med i serien af guider, så send os en mail og vi kigger på at revidere serien af guider.

Email klienter

Microsoft Outlook 2007

Microsoft Outlook Express 6

Mozilla Thunderbird 1.5

Webserver/Ftp klienter

FileZilla

Cute FTP

WS_FTP

Databaseserver klienter

Microsoft SQL Server Management Studio

MySQL Query Browser